Algemene Voorwaarden The Music Fool

 

Met de persoonlijke informatie die u aan mij verstrekt wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. De gegevens blijven binnen mijn bedrijf en worden niet vrijgegeven aan derden. De verkregen informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling en voor het verstrekken van informatie over uw bestelling.

 

Algemeen

Door bij The Music Fool een bestelling te plaatsen geeft u als consument te kennen dat u met mijn algemene en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Afwijkingen op de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

 

Prijzen

Alle prijzen op de website van The Music Fool zijn inclusief het huidig geldende BTW tarief en exclusief verzendkosten. Voor deze artikelen wordt geen BTW vermeld op de site. De prijzen op The Music Fool zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. The Music Fool heeft het recht om de consument te informeren over prijsfouten. Indien u als consument niet akkoord gaat met de prijswijziging hebt u als consument het recht om de overeenkomst kosteloos te annuleren. Nabestellingen kunnen niet automatisch tegen dezelfde prijs worden geleverd.

 

Betaling

Voor alle leveringen dient vooruit te worden betaald. De betaling aan The Music Fool kan gedaan worden d.m.v. een bankoverschrijving. Dit kan via de website of u kunt zelf een overboeking doen. Wanneer u via Ideal betaalt is dit helaas niet direct zichtbaar op mijn rekening. De goederen worden verstuurd wanneer de betaling bij mij zichtbaar is. Ook is het mogelijk om de betaling via PayPal te doen.

 

Levering

Ik probeer brievenbuspost/pakketpost zo snel mogelijk na ontvangst van betaling of na beantwoording van openstaande vragen via PostNL te versturen.

 

 

Annuleren, retourneren

Indien uw bestelling nog niet is verzonden, kunt u binnen vijf dagen uw order kosteloos annuleren. U bent als consument gerechtigd om het geleverde – mits ongebruikt en ongeopend – binnen acht dagen na levering te retourneren. Retourzendingen dienen in de originele verpakking, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd verzonden te worden. U dient vooraf uw retourzending bij mij te melden via e-mail: info@themusicfool.nl. 

 

Niet aangemelde zendingen worden niet vergoed. The Music Fool behoudt zich het recht voor om niets of slechts een gedeelte van het bedrag terug te betalen wanneer het duidelijk is dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd.

Uiteraard zullen wij dit in overleg communiceren.

 

Reclameren

Als het geleverde bij aflevering niet blijkt te voldoen aan hetgeen is overeengekomen behoort dit binnen drie dagen na levering aan mij te worden gemeld via info@themusicfool.nl. Ik zal dan met u in overleg gaan om te kijken hoe wij een en ander naar tevredenheid kunnen oplossen. 

 

Overmacht

Onder overmacht wordt in deze algemene voorwaarden verstaan: alles wat daarover in de wet en jurisprudentie wordt bepaald, alsmede alle andere van buiten komende oorzaken waarop The Music Fool geen invloed kan uitoefenen en waardoor The Music Fool niet in staat is de verplichtingen na te komen.